Jegyfoglaló programok 1. (Cinema City)

2013. február 22. péntek | Írta: Forgács Balázs
Keressük az ország legkényelmesebb, leginkább felhasználóbarát és legkreatívabb mozis jegyfoglaló, helyfoglaló programját. Sorozatunkban végigvesszük, hogy mit tudnak a magyar mozis oldalak e téren. Első állomásunk a Cinema City.

Az oldalra kattintva betölt a honlap nyitófelülete. Igényes, könnyen áttekinthető, rögtön szembetűnik, hogy mi merre található. A felső menüsoron találjuk a moziműsor feliratot, vigyük rá az egerünk kurzorját, majd automatikusan legördül a mozik listája, keressük ki azt a mozit, ahová be szeretnénk ülni, mondjuk pl. Győrt.

 

Felugrik egy külön ablak, ahol rögtön az aktuális napi moziműsor tárul szemünk elé. Baloldalon fent állítsuk be a dátumot és válasszuk ki a megnézendő filmalkotást! Legyen 2012.02.23 (szombat), a film pedig A Pí élete 3D 12 órakor kezdődő előadása.

 

A következő felület a film jegyfajtájának kiválasztása. Információt kapunk a film kezdetéről és várható végéről, amellyel így tervezhető a mozizás utáni programunk. Ebben az esetben a 3D szemüveges jegyár mellett döntünk, mivel éppen nincsen a moziban vásárolt 3D szemüvegünk. Ha kedvezményre jogosultak vagyunk, akkor ezt a tényt a pénztárnál mindenképpen említsük meg, mert az oldalon erre külön nincsen lehetőség. Ezzel együtt kiválasztjuk azt is, hogy mennyi jegyet szeretnénk foglalni (maximum 10 főnek lehet egyszerre), majd rákattintunk a következő gombra.

 

A soron lévő oldalon a moziterem helyszínrajzát látjuk. Válasszuk ki az ülőhelyet, mindkettőt külön-külön! Fontos, hogy egymás mellé tegyük a foglalást, mert csak így engedi a rendszer, hogy a következő lépésre rátérjünk.

 

Miután ezzel elkészültünk, úgy folytassuk a következő gombra kattintással! A megrendelő adatait itt kell megadni, töltsük ki, e-mailben és sms-ben is kapunk értesítést!

 

Folytatásként megtekinthetjük a rendelésünk összesítőjét és a szerződés elfogadása után értesítenek a sikeres jegyfoglalásról.

 

A jegyvásárlásra az előadás előtt 30 perccel van legkésőbb lehetőségünk, az oldal egy foglalási azonosítót is generál.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:25