Jegyfoglaló programok 3. (Pólus Filmszínház)

2013. május 13. hétfő | Írta: Forgács Balázs
Harmadik utunk a jegyfoglaló rendszerek világában a Pólus Filmszínház oldalára vezet. Budapest második multiplexéről van szó, amely több cégváltáson átesett, jelenleg egy dinamikus csapat tartja életben. Kezdjünk hát!

Nyissuk meg a http://polusfilmszinhaz .hu weboldalt böngészőnkön. A nyitólapon választhatunk, hogy a mozi vagy a színházi előadásokra akarunk-e jegyet váltani. Mi moziba szeretnénk menni, tehát kattintsunk egerünkkel a baloldalon lévő mozi feliratra!

 

Rögtön megjelenik a moziműsor, amelynek felső részén egy legördülő menüben vagy bal és jobb nyilakkal léphetünk át a műsornapok között. Részletesebb műsort a felső menüsor jegyrendelés pontjában találunk, kattintsunk rá!

 

Időrendi sorrendben állítja össze a mozi a műsort, azt is megtudhatjuk, hogy melyik teremben vetítik a kívánt filmet. A dátumot 2013.05.15-re állítottuk, a kiválasztott film a Kolibri kód 14 órás előadása. Klikkeljünk is rá!

 

A hatos terem helyszínrajza vetül elénk, alatta lehet kiválasztani a kívánt jegyfajtát, a rendelendő jegyek mennyiségét, a foglalási nevet és az e-mail címet, ahová kiküldik az értesítést. Ha megadtuk az adatokat, kattintsunk a kívánt helyre, a bejelölést a foglalási gomb megnyomása előtt többször megváltoztathatjuk. A sárga a mi foglalásunk és a zöldre lehetséges kattintani. A vérnarancs színű a már lefoglalt helyet jelöli, a kék színben piros pont pedig a megvásárolt helyeket. Foglaljunk!

 

Megjelenik a foglalás adatai, amit e-mailben is megküld a rendszer!

 

Kényelmes, egyszerű jegyfoglaló program, a felhasználó könnyen kiigazodik rajta!

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:21