Novemberi kuponnapok

2023. november 10. péntek | Írta: Forgács Balázs
Két egymást követő hétvégén is kuponnapok lesznek két budapesti helyszínen. A Sugár Moziban november 10 és 12, míg a Gobuda Moziban november 16 és 19 között váltható lényegesen kedvezőbb feltételekkel mozijegy, akár premier filmekre is.

A Sugár Moziban 1090 és 1890 Ft közötti jegyárakkal várnak, a premier filmekkel is, köztük a Marvelekkel. Emellett ezen a három napon a büfében egy közepes menü áráért nagy menüt lehet kapni. A Sugár 43. születésnapja alkalmából különleges nyereményjátékkal is várnak, amelyhez legalább 5000 forint értékben kell vásárolni az üzletközpont bármelyik üzletében és a nyugtával regisztrálhatunk a földszinti információspultnál. Gazdára találhat egy okostv, egy laptop vagy egy 35 perces sétarepülés Budapest felett, de sok más értékes ajándék egyike is, mint pl. az 5 db 2 személyes Sugár Mozi tiszteletjegy.

A Gobuda Mall novemberi kuponnapokon örvendezteti meg látogatóit különféle kedvezményekkel az üzleteiben. Ehhez csatlakozott a Gobuda Mozi is, amely csütörtöktől vasárnapig kedvezményes jegyeket kínál a kuponnal rendelkező vendégeknek. A kedvezmény premierfilmekre is érvényes.

Utoljára frissítve: 2023. november 10. péntek 06:51