Kuponnapok jönnek

2024. május 08. szerda | Írta: Forgács Balázs
Hétvégén a Mom Park és a Sugár Üzletközpont is kuponnapokat tart, amelyben a mozik is érintettek. Érdemes tehát megint mozizni egyet, ha fontos az ár. Ilyenkor akár több élményt is bezsebelhetünk, ha a rászánt összeg kevesebb kiadással jár, de a kedvezmények más üzleteknél is vonzó lehet, tehát ezek a mozik jó forgalmat bonyolíthatnak ezáltal.

A Mom Park Shopping Day néven különféle üzletek kedvezményeivel vár, többek közt a Cinema Mom 15% kedvezményt biztosít a teljes jegyárból május 9 és 12 között. A kedvezménykupont a jegypénztárnál kell felmutatni és csak a személyes jegyvásárlásnál érvényesíthető, az online jegyváltásnál nem. A kuponfüzet az információs pultban és online is beszerezhető. A parkolás az akció idején három órán át ingyenes.

A Sugár Üzletközpont május 10 és 12 között várja a kuponok szerelmeseit. A vásárlók a bevásárlóközpontban egy legalább 5000 forint értékű nyugtával regisztrálhatnak a földszinten található infópultnál, amelyért cserébe sorsoláson vesznek részt egy 15 000 forint értékű ékszer ajándékutalványra vagy végleges szőrtelenítés kezelésre. A kuponfüzet az infópultnál kérhető, de online is letölthető. A Sugár moziban május 9 és 15 között, négy nappal megtoldva minden kis menü áráért nagy menüt lehet kapni, május 10 és 12 között pedig minden M&M’s csokoládéra 50% kedvezmény érvényesíthető.

Utoljára frissítve: 2024. május 08. szerda 08:23