Kuponnapok a Sugárban, a Mom Parkban és az Etelében

2023. szeptember 05. kedd | Írta: Forgács Balázs
Figyelem, kiemelt akciókra ugró mozilátogatók most nagyon figyelmesen kövessék az alábbi sorokat. A Sugár Moziban szeptember 8 és 10, az Etele Cinema és a Cinema Mom mozikban pedig szeptember 14 és 17 között lesznek kuponnapok keretében kiemelt kedvezmény mozizásra.

A Sugár Moziban egységesen 1890 forintért látogatható minden film azoknak, akik a kuponlapon található szelvényt felmutatják. Ezen kívül a Sugár Üzletközpont több üzletében is jelentős kedvezménnyel lehet vásárolni, amelyekhez szintén a kuponfüzetben található meg a hozzájuk tartozó szelvény. Kuponlapok a Sugár különböző pontjain gyűjthető be.

Az Etele Cinema Etele Feszt néven kuponakciókkal vár a pláza születésnapja alkalmából, a plázában több üzlet is jelentős kedvezményt biztosít, amelyről érdemes tájékozódni. A moziban, ha kettő teljesárú jegyet vásárolunk, akkor a másodikat ingyen kapjuk, ezen kívül a közepes popcorn menü vásárlásakor a másodikat ingyen adják. Az akció a prémium vetítésekre és a premierekre nem érvényesíthető.

A Cinema Mom 15% kedvezményt biztosít minden teljes árú jegy árából a Mom Park, Shopping Days nevű koponhétvééjén, kizárólag személyes jegyváltásra váltható be az online és papíralapú kupon felmutatásával egyidejűleg. Egy kuponnal, egy kedvezményes mozijegy vásárolható.

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 14. csütörtök 15:43