2023 a mozivilágról
2024. január 02. kedd | Írta: Forgács Balázs
Összességében nagy változás történt mind az oldal életében, mind pedig a helyszíni bejárásaimban, ami a fotózásokat és a kutatásokat illeti. Néhány adatot osztanék meg az oldal esetében, címszavakban. De előtte hagy szóljak az oldalt érintő változásokról, amelyek külalakilag nem voltak számottevők, ám a beltartalomban nagyon is. A mozivilág 2.0-s változat újdonságait már korábban ismertettem, időközben készül a 3.0-s verzió, amely némileg a felhasználó oldaláról is feltűnik majd, ebbe integrálható be majd a mozijegyár kisokos programszinten. Várható megjelenést nem tudok mondani, de remélhetőleg még ebben az évben sor kerül rá. 😊 És most egy kis statisztika következik.

Helyszíni bejárások: 24 alkalom, ebből 11 teljes portré fotósorozat CC Sopron, CC Szolnok, Szarvasi Mozi, Veszprém Foton mozi, Uránia Nemzeti Filmszínház, CC Nyíregyháza, Városi Mozi Tapolca, Art+ Cinema, Malom Mozi Kecskemét, Városi Mozi Soltvadkert, Mi Mozink Tatabánya. 11 kiegészítő fotózás Cinema Nagykanizsa 1-es terem székcsere, Sió Mozi Siófok lézer vetítőgépek, Balassagyarmat Nagyterem átépítés, előtér változás, Dunaújváros lézervetítő, Paks büfé-jegypénztár átépítés, Pólus két moziterem ülésfelújítás, Corvin Mozi előtér és a Karády terem új vetítőgépe, Est Mozi Tata kanapésor a teremben, Kőrös Art Mozi Nagykőrös új ülések a nézőtéren, Városi Mozi Kiskunhalas új előtér arculat és újabb vetítőgép, Apolló Mozi Debrecen új büfé kialakítás. Kettő kutatásom volt Makón, régi mozik fotózás, beszélgetés helyi öreg mozisokkal, valamint Balatonlellén a kertmozi vetítőgépe, a régi mozik fotózása miatt, valamint kutatómunka is volt.

Az oldalon 114 mozihír jelent meg, a mozikisokosban 6 alkalommal frissültek a táblázatok, a mozi arcai menüben két alannyal készült interjú, a MoVi blogba kettő bejegyzés került. A mozitúra menüpontban 1, a mozihistóriában 4, a mozitechnikában 1 cikk került publikálásra.

Utoljára frissítve: 2024. január 02. kedd 21:26