Valentin-napi mozikavalkád

2024. február 13. kedd | Írta: Forgács Balázs
Közeledik február 14-e, a szerelmesek napja, ebből az alkalomból a mozik is kiveszik részüket és különféle akciókkal, rendhagyó műsorkínálattal, ajándékokkal vagy meglepetéssel várják az ezen a napon és az azt követő hétvégén mozizó szerelmeseket. A teljesség igénye nélkül mutatom meg, hogy milyen események várnak, mik az ajánlatok erre a napra.

Természetesen igyekeznek a mozik a szerelmeseknek vagy nekik is kedvezni olyan filmalkotásokkal, amelyeknek a közelmúltban volt a bemutatójuk. Ezen felül a legtöbb mozi rendelkezik ajándékozható mozijegyekkel vagy utalványokkal. Ha nincs ötletünk, ezzel is meglephetjük társunkat. Jó példa lehet erre a Cinema City kétszemélyes VIP 3D jegye 20 540 Ft-ért.

 

A Cinema City különleges, romantikus VIP nappal lép elő a Mammut és az Aréna mozikban található VIP moziban, amelyre a megszokott, korlátlan étel- és italkínálat mellett csirkés shawarma, pitában, hasábburgonyával, valamint csokoládészökőkút gyümölcsökkel lesz extraként a menü. Ezen a napon a jegy ára 10 250 Ft, az ajándékjegyek csak ráfizetéssel válthatók be. A műsorban pedig az Argylle: A szuperkém, A szenvedély íze (csak az Arénában), Dűne – Első rész (csak az Arénában), Imádlak utálni, Lisa Frankenstein, Priscilla lesznek láthatók. Nem kell búsulni azoknak sem, akik nem tudnak a VIP moziban szórakozni, nekik büfékülönlegességgel kedveskedik a mozihálózat. Páros popcorn menü + Love Milka Mogyorós praliné 3900 forintos áron. A sós és egyes helyeken sajtos pattogatott kukoricák mellett ebből az alkalomból különleges epres kukoricával is kérhető február 14 és 18 között vagy amíg a készlet tart.

 

Az Etele Cinema nyereményjátékot hirdet, a facebookon február 7-én megjelent poszt alatt, játszani február 13-ig lehet, sorsolás pedig 14-én 10 órakor lesz. Öt darab kétszemélyes limitált Valentin-napi ajándékjegy egyikét lehet megnyerni, amely 2 db Comfort mozijegyre váltható be.

 

A Sugár Mozi Valentin-napi menüvel vár, a 2 x 0,75 liter poharas üdítő mellett Valentin dekorációjú fémvödörben 3,8 liter popcornt adnak 3990 forintért. Ezen kívül Xixo és Hell termékeket lehet kóstolni 14-én 16 és 21 óra között, valamint ezeket a termékeket 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni a helyszínen. Ezen felül pedig nyereményjátékot hirdetnek február 9 és 18 között. A résztvevőknek Valentin-napi fotót kell készíteni, a moziban felállított Valentin-napi fal előtt, ezt a Facebookra vagy az Instagramra feltölteni, valamint a Sugár Mozit megjelölni rajta. Fődíj egy kétszemélyes moziest, vacsorával és bowlinggal egybekötve, valamint további kisorsolásra váró 20 darab páros mozijegy.

 

A Bem Mozi ajándékdoboza akár Valentin-napra is kiválóan alkalmas. Benne 2 darab mozijegy egy tetszőleges filmre, Bem-es vászontáska és egy Bem-es keksz. Ajándék: szerelmes moziba járóknak és a mozi szerelmeseinek, ára 9 900 Ft.

 

Mátészalkán 14-én 1000 forintért páros mozijegyet lehet váltani, de ez még nem minden. Két nyereményjáték is lesz, amelynek díja 1-1 kétszemélyes, két filmre szóló mozibérlet. Az első játéknál egy filmet meg kell néznetek páros mozijeggyel, majd ennek hátoldalára felírni a neveket, majd bedobni az erre a célra kihelyezett dobozba. Másnap kettő párt sorsolnak ki, akiket a mozi Facebook oldalán fognak kihirdetni. A második játékhoz közös szerelmespáros fotót kell készíteni a Szalkai Mozi Valentin-napi díszlete előtt, amit a Szalkai Mozi Facebook oldalán üzenetben 15-én 15 óráig be kell küldeni. A mozi saját oldalára fogja feltölteni a fotókat, amelyik a legtöbb kedvelést gyűjti össze, azé a páré lesz a mozibérlet.

 

A Szarvasi Moziban ezen a napon a páros belépő 2500 forint lesz. Már déltől elkezdődnek a vetítések és késő estig hat filmet vetítenek le.

 

Szegeden a Belvárosi Moziban február 12 és 18 között a páros menü kettő palackos üdítő és nagy popcorn mellé a Twix White csokoládé ajándék, a menü ára 2990 Ft.

 

Szegeden a Kárpátia Filmszínházban 17-én 18 órakor pót Valentin-napot tartanak, ha nem lenne lehetőség megünnepelni 14-én vagy bárki lemaradt róla. A Szerelem első vérig című magyar filmmel és a filmet követően meglepetéssel készülnek a szervezők.

 

Balassagyarmaton Valentin-napon az Imádlak utálni, a Lisa Frankenstein, A szenvedély íze, a Jeanne du Barry - A szerető és a Wonka című filmeket pároknak féláron kínálják.

 

Tatán és Nyergesújfalun minden páros, akik a mozit választják, meglepetésben részesülnek.

 

Gödöllőn, Kiskunfélegyházán, Egerben páros menüben, de akár külön is Valentin-napi popcornos fémvödörben is mérhetik a kukoricát.

Utoljára frissítve: 2024. február 13. kedd 14:21