Valentin-napi akciók a mozikban

2022. február 10. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Több magyarországi mozi is igyekszik megszólítani a szerelmespárokat egy felejthetetlen élményre a szerelmesek napja alkalmából. Akciós mozi, nyereményjáték, ajándékok egész sora hullhat az ölünkbe, ha tudatosan választunk mozit és időpontot. Ebben segítünk most.
 
Cinema City
 
Aki február 3 és 14 között, február 10 és 14 közötti előadásra vásárol egymás mellé szóló két mozijegyet online vagy személyesen bármelyik Cinema City moziban, feltölti 16-22 számsorból álló egyedi kódot https://valentinnap.cinemacity.hu/ oldalra február 16-án éjfélig, az nyereményjátékon vesz részt. Fődíj egy 2 személyes, 2 éjszakás pihenés a zene által inspirált Aria Hotel Budapest 5 csillagos szállodájában március 4 és 6 között. A nyeremény magában foglal egy péntek vagy szombat esti 2 személyes éttermi vacsorát, valamint egy szombat délben egy privát kétszemélyes svédasztalos ebéddel egybekötött VIP mozizást a Cinema City Mammut VIP-ban. További nyeremények: 10 darab mozis élménycsomag, amely magában foglal egy páros popcorn ajánlatot és 2 db Cinema City mozijegyet.
Ezen kívül romantikus all-inclusive mozizásra invitálnak az Aréna és a Mammut VIP moziba, ahol extra éttermi kínálatban pulyka pastrami bagutte-ben és csokoládé szökőkút gyümölcsökkel vár, a jegyár erre a napra 7750 Ft.
 
 
Kultik
 
Aki február 10 és 16 között a büfében 2000 forint felett vásárol, kitölti a Kultik Valentin-napi szerelmes szelvényét, az nyereményjátékon vesz részt. Fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége Zalakaroson az Aphrodite Hotelben körágyas-jakuzzis szobában, privát gyertyafényes fürdőzéssel, csillagfényes vacsorával, további nyeremény 30 darab kétszemélyes mozijegy.
Ezen felül, akik február 14-én jegyet váltanak a Vegyél el című filmre, ajándékot kapnak.
 
 
Sugár Mozi
 
Páros mozijegy akció február 12 és 14 között a Vegyél el című filmre. Páros diákjegy 3000 forint helyett 2490 Ft, páros normál jegy 3900 Ft helyett 2990 forint.
Utoljára frissítve: 2022. március 21. hétfő 19:44