Valentin-napi akciók

2023. február 13. hétfő | Írta: Forgács Balázs
Itt a Valentin-nap vagy régebbi nevén a Bálint-nap, amely a szerelmespárok elhíresült napja. Ilyenkor mindenféle szerelemmel kapcsolatos akciót hirdetnek különféle szolgáltatások és így a mozik is, amelyek különlegességekkel örvendeztetik meg a szerelmeseket. Büfé kedvezmények, ajándékjegyek, féláron mozizás, van itt mindenféle lehetőség. Mi abban segítünk, hogy megmutatjuk, hol milyen meglepetéssel készülnek ezek a helyszínek.
A Cinema City a Mammutban és az Aréna mozijaiban idén is egy exkluzív VIP mozizásra invitálja azokat, akik különleges élményt, különleges vacsorával kívánnak eltölteni a szerelmesek napján. A film előtti fél órában elfogyasztható szokásos téli svédasztalos ételkínálat mellett a csirkés LOVE bagett és csokoládé szökőkút is örömet szerezhet nem csak a szerelmespárokat. A filmes repertoárban pedig a Titanic 3D, a Magic Mike utolsó tánca, a Mi köze ennek a szerelemhez és a premier előtt látható Az almafa virága lesz, valamint az Avatar: A víz útja, a Babylon, a Beugró a paradicsomba (utóbbi csak az Arénában). Erre a napra 2D filmekre 9000 Ft, 3D filmekre 9500 Ft a jegy, viszont ekkor nem érvényes a VIP ajándékjegy beváltás.
A Sugár Moziban minden páros menü féláron vásárolható meg február 14-én, úgymint páros poprcorn menü, páros baconos popcorn menü, páros nacho menü és páros crispers menü.
Az Etele Cinema erre az alkalomra különlegességekkel készül, limitált kiadású páros ajándékjegyekkel kedveskedik, amelyeket ajándékba is adhatunk, ezeket a pénztárban személyesen vásárolhatunk meg. A páros menükhöz ajándék csokoládéval kedveskednek. Selfieboxon keresztül pedig filmbe illő fotót készíthetnek a párok egy gombnyomásra, amelyet kinyomtatva haza is vihetnek.
A Pólus Center Mozi, valamint a Gobuda Moziban pedig, ha a két szerelmes jegyet vált, a másik jegye ajándék ezen a napon.
A Kultik Valentin nap alkalmából invitál egy nyereményjátékra, aki február 11 és 16 közötti előadásra szóló érvényes jegyének 12 karakteres kódját feltölti, az megnyerheti a 2 főre szóló aranyfokozatú HOT MAN DANCE Nőnapi Show belépőjegyek vagy a 10 darab páros mozijegy egyikét. A sorsolás február 20-án lesz. Ezen kívül a pécsi Kultik mozi büfétermékeit néhány napja a Wolt ételszállító is házhoz viszi, Valentin-nap alkalmából különleges, szíves fémvödörrel teli popcornt is szállítanak.
Tatán a szerelmesek napja kedvezményes napra esik, emellett minden szerelmespár egy plusz ajándékjegyet kap, amelyet 2 héten belül bármikor felhasználhatnak.
Mátészalkán valamennyi szerelmespár kedvezményes jegyet válthat ezen a napon.
Bükfürdőn a nagy popcorn menü áráért 2 nagy popcorn menüt adnak ajándékba a pároknak, viszont az akció február 11 és 17 között él.
Utoljára frissítve: 2023. március 02. csütörtök 02:57