Ünnepi műsorrend az év utolsó napján is

2012. december 30. vasárnap | Írta: Forgács Balázs
December 31-én az óévbúcsúztatásra a mozik is felkészülnek. Azaz hogy felkészülve az alacsonyabb látogatásra korábban bezárnak, így a mozis dolgozóknak is lehetőségük van az éjféli koccintás előtt némi bulizásra.

Budapesten és vidéken legkorábban a Cinema City mozikban indulnak az utolsó előadások 14 órakor, a fővárosi filmszínházak közül legkésőbb a Puskin és az Uránia 18 órakor indítja utolsó filmjeit. Egyedül a Cirkó-Gejzír mozi vetít teljes üzemidőben, az utolsó film 21 órakor indul. Vidéken a helyzet változó pl. az egri Urániában 17:30-kor, az Agriában 18 órakor, a pécsi Apolló, a kecskeméti Otthon és a hévízi Fontana 19 órakor, a szombathelyi Agóra-Savaria 19:15-kor. Másnap kevés mozi kezdi meg működését a szokásos délelőtti órákban, többnyire koradélután indulnak az első vetítések. Érdemes érdeklődni erről.
Az új évben a Sió Mozi debütál egy újdonsággal, a Sió Mozikártyával, amellyel egész évben kedvezményesen mozizhat bárki, jegyenként 100 forint kedvezményt biztosít, ára 800 Ft.
2012 utolsó hírével kívánunk minden kedves olvasónknak Sikerekben (és mozizásban) Gazdag Boldog Új Esztendőt. Válasszanak minket 2013-ban is!

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:27