Új nézőtéri foteleket kapott a Cinema Bridge

2020. augusztus 06. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Tizennégy éves, nagyon elhasználódott fotelüléseit cseréli le a gyöngyösi mozi, a kényelmes, fejtámlás spanyol üléseket a nagyobbik teremben rakták le először, a kisebbikben jelenleg is zajlanak a munkálatok.
Országos viszonylatban a nagyobb hálózatok már lecserélték mozifoteleiket, amelyeket 10-15 éves távlatban már érdemes meglépni, hiszen nem csak elhasználódnak, mozgatható alkatrészeik is eltörhetnek, elgörbülhetnek és mindenféle sufnituning módszerekkel lehet csak karbantartani ezeket.
Gyöngyösön már régóta gondolkodnak a cserén, de csak a pandémia alatti időkben döntöttek, hogy meglépik. A tavalyi vászoncsere és a hangrendszer újrakalibrálása volt tervben, idén megszépültek a közösségi terek, új burkolatokat is kapnak a termek. Az új fotelek pedig minden korábbi kifogást nélkülöznek, pohártartós, kényelmes nagy kartámaszosak és fejtámlásak. Az idei fejlesztésekkel révbe ér a mozi felújítási programja. Ezekkel a fejlesztésekkel a közönség megelégedését, megtartását és újabb nézők bevonzását várják. A jegyárak változatlanok maradnak.
 
fotók: Molnár Attila és Cinema Bridge facebook
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 16. vasárnap 14:19