Új helyszínen nyit meg a Budapest Rooftop Cinema

2019. július 09. kedd | Írta: Forgács Balázs
Budán, a Mammut 2 tetején nyit meg idén újra a BRC, a tetővetítéseiről ismert kultmozi. A korábban 6 évadon keresztül a Corvin áruház tetején vetítettek a nyári hónapokban, majd tavaly az idény közepén költözésre kényszerültek a Corvin Pláza tetőteraszára. Idén sajnálatos módon a bevásárlóközpont nem velük költött szerződést, ezért onnan is el kellett jönniük.
Több helyszínen gondolkodtak, mire megtalálták a legalkalmasabbat a BRC által csak Mammuttetőnek elnevezett, a bevásárlóközpont 10 éve nem használt teraszát. A BRC nagy erőkkel dolgozik azon, hogy itt is megteremtse azt a hamisítatlan pop up feelinget és atmoszférát, amit tőlük megszokhattunk.
Az első vetítésre 12-én sötétedéskor kerül sor a Grand Budapest Hotellel, ezt pedig olyan válogatott repertoár követi, mint A nagy Gatsby, a megunhatatlan Szárnyas fejvadász, a Vörös teknős, Vanília égbolt.. a művészfilmek kedvelőinek sem kell hiányt szenvedniük, jövő vasárnap a Nagyítást hozzák el a vászonra. Premier előtti vetítés július 14-én lesz a Mozinettel együttműködve az Életrevalók sztárja, Omar Sy főszereplésével a Yao utazása című filmmel. Részletes programot a www.budapestrooftopcinema.hu oldalon és a BRC közösségi oldalán találjuk.
A jegyeket a helyszínen és online is megválthatjuk, a jegyár 1450Ft lesz. A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.
Utoljára frissítve: 2019. augusztus 24. szombat 19:26