Teljesen megújul a KULTIK Csepel Mozi

2019. november 30. szombat | Írta: Forgács Balázs
Jó hírünk van a mozi kedvelőinek! A KULTIK Csepel mozi kívül-belül megújul. Idén tavasszal kezdődött meg a KULTIK Csepel mozi felújítása. Az első ütemben 4-5-ös termekben cserélték ki a régi székeket, új modern kényelmes mozis fotelekre, illetve teljesen új burkolatokat kaptak.
November végén nem sokkal a Jégvarázs hétvége után a KULTIK Mozihálózat hivatalosan is bejelentette, hogy a KULTIK Csepel mozit szinte teljesen megújítja. 
A felújítás második fázisában, november végétől újabb két, a 2-es és a 3-as teremben is felújítási munkálatok kezdődnek. A burkolat csere mellett, új, különleges mozis bútorok is érkeznek. Az eddig megszokott kényelmes mozis fotelek mellett, néhány sorban egyedülálló fotelágyak kerülnek beépítésre. 
A mozi üzemeltetője elmondta, hogy éjjel-nappal dolgoznak azon, hogy a lehető leghamarabb készen legyen a két terem, és ígéretük szerint a december közepén moziba kerülő Star Wars a Skywalker kora, és a Jumanji filmeket már az új teremben nézhetik a rajongók. 
A felújítás harmadik fázisában pedig újabb meglepetéssel készülnek. 2020 tavaszán megkezdődik a teljes előcsarnok felújítása! 
A felújítás alatt, esetlegesen előforduló apróbb kényelmetlenségekért, a mozi előre is elnézést kér.
Utoljára frissítve: 2019. december 15. vasárnap 11:37