Technikailag 2 termes a Barátság Mozi

2019. augusztus 24. szombat | Írta: Forgács Balázs
Székesfehérváron nem ismernek lehetetlent. Újabb és újabb lehetőséget igyekeznek kiaknázni a Barátság Mozi dolgozói arra, hogy minél inkább színesítsék a mozi műsorát, bővítsék a lehetőségeket. Többek között megduplázzák a csajos esteket, szerdánként a szépkorúaknak vetítenek féláras filmeket, a férfiakat pedig tematikus estek várják az ősztől. Ám a mozi kapacitása korlátozott volta miatt új lehetőségként egy újabb vetítőt vásárolt az üzemeltető.
Ezt a vetítőgépet a Kortárs Művészeti Fesztivál kertmozijában is be tudják vetni, ahol eddig főként bérelt felszereléssel valósítottak meg a rendezvényt. A kertmozin túl pedig a Művészetek Háza színháztermében is tudnak majd vetíteni vele, főleg olyan népszerű alkotásokat, amelyek az érdeklődések miatt kiszorul a Barátság Mozi 60 fős terméből.
Néhány technikai infó: Az új fényerőmű, egy Christie CP2215-ös vetítő és hozzá egy Christie IBM szerver, valamint egy 8 méter széles scope vászon tartozik hozzá, illetve egy kertmozihoz abszolút elegendő 2.1 hangrendszer.
 
fotók: Barátság Mozi facebook
Utoljára frissítve: 2019. október 02. szerda 22:15