Távmozi lesz a Budapest Film art mozijaiból

2020. április 17. péntek | Írta: Forgács Balázs
A járvány és karantén idején a legjobb megoldást eszelte ki a Budapest Film vezetése, április 21-től műsorrendi vetítések lesznek, ám ezeket nem a moziban, hanem otthon tudjuk megnézni kedvezményes mozijegy vásárlásával. Ezzel a lehetőséggel nem csak a részleges moziélmény marad meg, hanem a szeretett mozink dolgozóit és a fővárosi art mozik fennmaradását is támogatni tudjuk majd.
A Budapest Film mozijai legkorábban állította le vetítéseit, március 12 óta nincsenek előadások, a járvány okozta megbetegedéstől védve nézőit és dolgozóit. Azóta viszont bevétel nélkül maradtak és ebből adódott a lehetőség az internetre költöztetés ötletével. A résztvevő fővárosi art mozik: Művész, Puskin, Toldi, Tabán és a Kino Café.
Hamarosan a műsorral és napi műsorrendi filmekkel is jelentkeznek a film.artmozi.hu oldalon. Az újranyitás egy nagy ünnep lesz a mozik életében, a vezetés pedig meg fogja találni a módját annak, hogy illő módon hálálja meg a támogatást. Ezért arra kérik a távmoziban résztvevőket, hogy őrizzék meg online jegyeiket.
Utoljára frissítve: 2020. május 23. szombat 21:39