Szeptember 29-én nyit a Mom Park mozija

2021. szeptember 24. péntek | Írta: Forgács Balázs
A CinemaMOM Grand Opening eseménye 29-én 18 órától digitálisan felújított kult- és koncertfilmekkel indul, valamint éjfél után 1 perccel a James Bond sorozat legújabb epizódját nézhetjük meg szinkronos és feliratos változat közül választva.
A nyitóeseményre 16 órától a helyszínen lehet megváltani, az egyenként 3000 forintos karszalagot, amellyel a műsoron lévő filmeket korlátlan mennyiségben nézhetjük meg. A karszalag nem érvényes az éjfél utáni Nincs idő meghalni című filmpremierre, azt külön megváltott jeggyel lehet megtekinteni. Ezt követően pedig minden nap várja a filmek rajongóit a CinemaMOM változatos filmkínálattal, eredeti nyelvű felirat nélküli, szinkronos és feliratos verzióban attól függően, hogy a filmek forgalmazói milyen kópiát bocsátanak a mozi rendelkezésére. Olyan hamarosan érkező premierek láthatók, mint a Venom 2., a Dűne, a Gyilkos Halloween, az Örökkévalók vagy Jancsó Miklós digitálisan felújított filmje a Szegénylegények. A játékfilmek mellett dokumentumfilmeket is műsorra tűz a mozi vezetése, mint pl. a Dzsamal Hasongdzsi-gyilkosságról szóló doku-thrillert vagy Norvégia popzenekarának, az A-HA történetét bemutató filmjét.
A továbbiakban pedig számos tematikus program, egy-egy estén látható válogatás kerül levetítésre az 50 éves filmtörténet legemlékezetesebb darabjaival a Hollywoodi Klasszikusok vetítéssorozatával, tárlatvetítések, balett- és operaközevtítések, mint pl. a Zürichi Operaház, a londoni Royal Opera House 2021-2022-es évadából, kiegészítő programok várják a kicsiket élő bábszínházzal. A moziélmény kiegészítéseként pedig újra lesz Bowling Klub, amely némi technikai karbantartás után újra elérhető lesz a moziban.
A CinemaMOM igyekezett a korábbi üzemeltető után a lehető leghamarabb nyitni. A prémium mozizás elengedhetetlen része a legkorszerűbb vetítés- és hangtechnika (1-es teremben 4K-s vetítő), a nézők továbbra is kényelmes fotelekben mozizhatnak. A földszinti bárként és kávézóként funkcionáló büfé kibővített kínálattal várja a vendégeket.
A jegyárak: 2D és 3D árak azonosak, egy jegyért 2350 forintot, kedvezményesért 1980 Ft-ot kell fizetni. Kedvezményre a 14 év alatti gyermekek, diákok, nyugdíjasok, pedagógusok és a fogyatékkal élők jogosultak. Családijegy 2 felnőtt és 2 - 14 éven aluli - gyermek vagy 1 felnőtt és 3 - 14 éven aluli - gyermek esetén 6900 forint. A 3D szemüvegek 400 forintba kerülnek. Bábszínház 1800 Ft, Opera- és balett közvetítések 3600 Ft, Koncertfilm 2900 Ft, Magyar Klasszikusok filmklub 500 Ft, a Bowling óradíja hétfőtől péntekig 13 és 17 óra között 5450 Ft/pálya, 17-23 óra között 7000 Ft/pálya, hétvégén és ünnepnapokon 10-23 óráig 7000 Ft/pálya.
A Grand Opening program itt érhető el: https://cinemamom.hu/film/cinemamom-grand-opening-vetitessorozat-28
Utoljára frissítve: 2021. október 20. szerda 19:57