Pólus Mozi továbbfejlesztés és mozikártya kibocsátás

2012. augusztus 22. szerda | Írta: Forgács Balázs
Második digitális vetítőgépét helyezi üzembe a Pólus Filmszínház csütörtökön. A vetítőgép Angliából érkezett és Barco DP2000 típusú, amelyet a második legnagyobb, 6-os terembe állítottak fel.

 

A vetítőgép beállításával a most már többségében elterjedt digitális formátumú filmeket tudják vetíteni. Az auditóriumban a mozi vezetése kizárólag 2D előadásokat tervez, mivel a nézőtérről a 3D szemüveggel nehezen látható be a teljes vászon. Az analóg vetítőgép, csakúgy, mint a 4-es teremből kiszerelésre került. A jövőben további termek digitalizálása várható.
Régen tervezett, mától kapható hűségkártyával várja látogatóit a filmszínház, amely fix kedvezményt biztosít használójának. A kártya díja 1000 forint, amely 2013. december 31-ig érvényes. A jegyek kártyával teljes árú 2D előadásnál 1300-, 3D-nél 1700 forint áron válthatók, kedvezményes és családi jegy vásárlásnál szintén igénybe vehető.
Szeptemberben meglepetésekkel csalogatja be termeibe a mozi- és filmőrölteket a Pólus Mozi. Ezekről a későbbiek folyamán tájékoztatjuk olvasóinkat.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:36