Ötlet- és brandlopással vádolja a BRC a Kultikot

2019. június 12. szerda | Írta: Forgács Balázs
Mint korábban írtuk, Kultik Sky Cinema néven új tetőtéri mozi nyílik a Corvin Pláza tetején, június 14-től, minden este más-más filmet vetítenek le a csillagos ég alatt. A BRC (Budapest Rooftop Cinema) 7 éve foglalkozik tetőtéri mozizással és ők voltak a pláza tetőtéri mozijának bérlői 2018 nyarának második felében. Előtte pedig a Corvin Áruház tetején 2013-2018 júliusáig.
Idén is szerettek volna megnyitni, csakhogy a pláza a Kultikot kérte fel a mozi üzemeltetésre, nem pedig a BRC-t, akik bár korábban a pláza részére elküldték a terveiket, azonban sok hasonlót a Kultik valósít meg, akik saját elképzelés mentén tervezik meg a nyáresti tetőmozijukat. A BRC csapata úgy érzi, hogy becsapták őket, ezért jogorvoslatért ügyvédhez fordulnak - írják a közösségi oldalukon.
 
frissítés: az alábbiakban közöljük a Kultik Hálózat közleményét
 
 
Kultik Közlemény
 
A Kultik egyedülálló mozisélményt garantál minden mozijában így az új a Kutik SkyCinemában is!
A Kultik Magyarország második legnagyobb mozihálózata. Tagjaink közt jelenleg 18 mozi található, Magyarország különböző nagyvárosaiban. Kultikmultiplex mozi található többek közt Kaposvár Plazában, Csepel Plazában és Kanizsa Plazában is, valamint a Kultik három kertmozit is üzemeltet a Balatonon. 
 
A KultikMozihálózatot 2016-ban alakult meg azzal a céllal, hogy az ország különböző pontjain minőségi mozis élményt nyújtson látogatóinak.
 
Minden Kultikmozi a legmodernebb vetéstechnikát alkalmazva, kiváló mozis körülmények között, jól felszerelt mozisbüfével, igazi mozis élményt nyújt.
 
A Kultikmozihálózat alapítása óta egységes arculattal jelenik meg, ezen arculati elemek kerültek felhasználásra a KultikSkyCinema esetén is.
 
Tetőkerti mozizás hosszú évek óta a világ minden táján sikerrel működik, Európától az Egyesült Államokon és Ausztrálián át egészen a budapesti és győri Árkád bevásárlóközpontokig. Ezt a tetőkert vonalat tervezi a Kultik is megvalósítani a Corvin Plaza tetején is, a cégtől már megszokott magas színvonalon. 
 
A KultikSkyCinema, az egyik piacvezető, Christie vetítés- és hangtechnikáját alkalmazva, kényelmes babzsákfotelekkel, napágyakkal, rendezői fotelekkel, valamint színvonalas büfével várja majd a szabadtéri mozizás kedvelőit.
 
A KultikSkyCinema június 14-én ünnepélyes gálával nyitja meg kapuit. A megnyitóra, illetve utána minden vetítésünkre szeretettel várjunk a premier- és slágerfilmeket kedvelőket.
 
 
(kép:budapestrooftopcinema.hu)
Utoljára frissítve: 2019. június 29. szombat 19:01