Oscar-díj jelöltek hétvégéje

2024. március 09. szombat | Írta: Forgács Balázs
Magyar idő szerint hétfőn hajnalban kezdődik az Oscar-díjkiosztó gála. Az eseményt figyelemmel kísérve több moziban szombaton és vasárnap lesz különleges műsor vagy élő közvetítés. Ezekből a mozikból szemezgetek most.

A Cinema City idén először közvetíti élőben a gálát youtube csatornáján és facebook oldalán az Oscar-díjas Deák Kristóffal, aki saját élményeit osztja meg a díjkiosztóval kapcsolatban és kommentálja a ceremóniát. A stream 23 órakor kezdődik.

Szegeden a Belvárosi Mozi 17. alkalommal ismét megrendezi az Oscar-napot. A moziban délelőtt 11 órától az esélyes filmekből lesz műsor, akinek pedig erre a napra jegye van, az 23:30-tól kezdődő nagyvásznas közvetítésre is ingyen léphet be.

Budapesten a Művész Art Mozi is Oscar-napot tart, egész nap kizárólag az esélyeseket vetítik.

Szintén Budapesten a Sugár Mozi facebook oldalán tippelhetjük meg az Oscar-díj jelölteket, a kisorsolt helyes válaszadók mozijegy kupont kapnak.

Debrecenben az Apolló Moziban tartanak Oscar hétvégét a két kisebb teremben, ahol válogatott filmeket állítottak össze a mozisok.

Budapesten a Bem Moziban is Oscar esélyeseket vetítenek a hétvégén.

A legtöbb moziban biztosan vetítenek olyan filmet, amely az idei gálán megméretteti magát, de várhatóan nagyobb arányban lesznek műsoron a nyertesek a következő hetekben.

Utoljára frissítve: 2024. március 09. szombat 21:43