Nőnapi hétvégi különlegességek

2020. március 04. szerda | Írta: Forgács Balázs
Több mozi is készül a nőnapra, a Cinema City rendhagyó napot tart az Aréna VIP moziban, más mozik ajándékokkal kedveskednek jegyváltáskor, megint mások olcsóbb jegyeket kínálnak, ezért nem csak a nők, hanem a Zoltánok is jól járhatnak.
VIP Nőnap néven kényeztet a Cinema City Aréna, egy excluzív élménnyel, csak ezen a napon a szokásos téli-tavaszi ízek mellett most csokiszökőkút gyümölcsökkel és gumicukorral, valamint franciapalacsinta gyümölcsökkel, nutellával és csokoládéöntettel. Erre a napra a belépők: 2D-s filmre 7170Ft, 3D-s filmre 7650Ft. Ezen a napon ajándékjegyeket beváltani nem lehet. Filmkínálatban említésre méltó az Emma című film premier előtti vetítése feliratos és szinkronos verzióban is.
A Kultik Szarvas moziban a filmszínház születésnapja alkalmából március 7-8-án az Oscar-díjas filmek 1000 forintért látogathatók, ezen kívül pedig különféle akciók lesznek a büfében. Újdonság, hogy minden hétfőn mozinap lesz, ahol minden filmet 1000 forintért lehet megnézni.
A Kultik Csepel és Kaposvár moziba várnak minden hölgyet, aki ezen a napon jegyet vásárol bármelyik előadásra és a jegyet bedobja a kihelyezett gyűjtőládába, az Avon ajándékcsomagot nyerhet és akik 10 és 5 óra között érkezik, azt sminktanácsadással várnak, ezen kívül a korallsziget szerencsekereket is megoörgethetik, valamint a Dolittle című filmet, akciós 700 forintért lehet megtekinteni és Müller Péter, A nő misztériuma című előadására is kedvezményesen lehet jegyet váltani. A Kultik Salgótarjánban pedig véradás lesz, minden véradót egy doboz popcornnal ajándékoznak meg.
Utoljára frissítve: 2020. március 13. péntek 17:24