Négy napon keresztül FilmÜnnepel a Cinema City hálózat

2012. október 09. kedd | Írta: Forgács Balázs
A magyar piacon 6 évig működő Moziünnep sorozat újraindításával a Cinema City hálózat FilmÜnnep néven egy tradíciót kíván újra megvalósítani. Október 11 és 14 között az ország mind a 20 Cinema City soktermesében kedvezményes mozijegyárak mellett hazai filmes különlegességek, premier előtti vetítések, sztár jegyszedők, klub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják a közönséget.

 

A Cinema City és a Mastercard PayPass támogatásával megvalósuló rendezvénysorozat alatti jegyárak 2D és IMAX ismeretterjesztő filmekre 690,-, míg digitális 3D és egészestés IMAX alkotásokra 890 Ft lesznek. A VIP 2D/3D 2740,-/2960,- áron lesznek elérhetők. A 3D-s előadások díjai a szemüveg árát – amely 200 forint – nem tartalmazzák. Az IMAX 3D műsorokra és a Hotel Transylvánia című filmre az akció nem érvényes. Az interneten és telefonon történő jegyfoglalás ez idő alatt nem lehetséges, csak a helyszínen lehet tikettet váltani.
A FilmÜnnep alatti akciókról, különleges programokról itt találhat ismertetőt, a műsor pedig a Cinema City oldalán férhető hozzá.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:32