Moziünnep lesz Szarvason és a Sugár Moziban is

2019. február 27. szerda | Írta: Forgács Balázs
Két mozis programmal is számolnunk kell a héten. Vidéken, a Békés megyei Szarvason lesz március 1 és 5 között a mozi 5 éves digitalizálásának évfordulója alkalmából. A Sugár Mozi Moments Mozihetet tart minden nap 690 forintos jegyáron a kijelölt filmvetítésekre.
A szarvasi Turul Moziban az elmúlt év legjobb filmjeit tűzik műsorra, további kedvezmények, nyereményjátékok, akciók várják a moziba látogatókat, 5-én ünnepi jegyárral (500 Ft) és a márciusban az ötéves születésnapjukat ünneplő szarvasiak a rendezvény ideje alatt ingyenesen látogathatják az előadásokat, valamint azok, akik március 1 és 5 között születtek, szintén vendégek egy ingyenes filmvetítésre a moziban. A repertoár: Így neveld a sárkányodat 2D és 3D, Boldog halálnapot 2., Bohém rapszódia, A Lego kaland 2., Kölcsönlakás, Aquaman és az Üveg.
A Sugár Mozi már-már szokásosnak mondható moziünnep sorozatával lep meg minket, a Moments Mozihéten a mozijegy mellé ajándék Moments ostyát osztanak. A filmes műsoron találjuk Rontó Ralphot, az Oscar-díjas Pókember animációt, a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetés sikerét a Bohém rapszódiát, az idei legnézettebb családi vígjátékát az Instant családot, a tavaly év végi legnézettebb sci-fijét az Aquamant, az új év Sebezhetetlen trilógia befejező részét az Üveget, Angelina Jolie Álommelóját és a magyar remake Búékot. A mozihét február 28 és március 6 között várja a filmőrülteket.
Utoljára frissítve: 2019. április 05. péntek 05:18