Mozimaraton, moziünnep, szülinap

2023. augusztus 26. szombat | Írta: Forgács Balázs
Több mozi ezen a héten, illetve hétvégén tart olyan eseményt, amikor lényegesen kedvezőbb áron lehet mozizni, ezért ezt érdemes most kihasználni, hiszen a műsoron lévő filmeket, akár premierben is megtekinthetjük.

A Sugár Moziban moziünnep van csütörtöktől szerdáig, a kijelölt filmek között ott van a Mission: Impossible Leszámolás első része, az Elemi, a Transformers: Fenevadak kora, de a Beszélj hozzám! és a Pókember – Pókverzumon át is, valamint több más film is. A jegyek 1090 forintos áron válthatók meg. Ugyanakkor premier filmekre és az 1 hónapnál nem régebbi filmalkotásokra ez a kedvezmény nem érvényes, azokat a filmeket a normál listaáron lehet megtekinteni.

A Kultik Kaposvár mozi augusztusban ünnepli az 5. születésnapját, ez alkalomból szintén csütörtöktől szerdáig minden film 1500 forintért nézhető meg. A vetítések délelőtt 11 órától, este 9-ig kezdődnek változatos műsorkínálattal.

Mátészalkán hároméves a mozi, ebből az alkalomból mozimaratont tartanak szintén csütörtöktől szerdáig, minden jegy 1200 forintba kerül, kivéve pénteken a Mission: Impossible 7. része és szombaton a Top Gun: Maverick, mert ezeket ingyenesen lehet megnézni. Az előadások kezdete délelőttől késő estig indulnak, érdemes tehát felkészülni, hiszen akár egy tényleges mozimaratont is letolhatunk, ami a csövön kifér.

Utoljára frissítve: 2023. augusztus 26. szombat 08:44