Mozi nyitott Sárváron

2019. december 18. szerda | Írta: Forgács Balázs
Sárváron 2005-ben zárt be a mozi és majdnem 15 évet kellett várni, hogy megvalósuljon egy másik, teljesen új helyen, a Sárvári Aréna részeként. A mozit a város szülötte, Kabos Lászlóról kapta a nevét.
A Mai napon a Jégvarázs 2 és a Star Wars: Skywalker kora című filmekkel debütált, de olyan kasszasikereket is műsorra tűznek az elkövetkező hetekben, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Joker vagy a Bohém rapszódia. A 7.1 hangrendszerrel felszerelt moziterem 128 fő befogadására alkalmas, lépcsőzetes üléssor elrendezésű, az Ezcaray spanyol, fejtámlás és lehajthatós ülésű, pohártartós, kényelmes, spanyol fotelüléseivel felszerelt. A karzaton későbbiekben alakítanak ki férőhelyeket. A gépházban egy Christie CP2230-as vetítőgép dolgozik, IBM szerverrel, valamint CP750 hangprocesszorral ellátott. 3D rendszere Xpand passzív, amely polarizált szemüvegekkel használható, ezért a vászon is ezüstös kivitelű.
Jegyárai teljes áron 1450 forint, diák, és nyugdíjas kedvezménnyel 1350 Ft. Mindkét jegytípusnál, ha online, vagy a mozis automatából váltjuk meg a tikettet, akkor 100 forint kedvezményt kapunk. A 3D szemüveg 350 forintba kerül. Vetítések minden nap 14-16 óra között kezdődnek és 3-4 vetítés van különféle filmekből, hétvégén délelőtt 10 órakor is vetítenek, általában gyerekfilmet. A mozihoz elengedhetetlen a pattogatott kukorica és az üdítő, amit a mozi melletti büfében vásárolhatunk meg.
Utoljára frissítve: 2019. december 31. kedd 17:37