Mozi a nőnap jegyében

2024. március 07. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Március 8-a a Nemzetközi Nőnap (illetve a Zoltánok névnapja) és ebből az alkalomból több mozi különleges vetítéssel, kedvezménnyel várja a hölgyeket és a Zoltánokat egyaránt. Az érintett filmszínházakat, mozikat eseményeik alapján a teljesség igénye nélkül említem meg.

Soltvadkerten a Kívánság 17 órakor és a Golda 19 órakor lesz műsoron, előbbi esetében egységesen 1100 forintos jegyárral várják a látogatókat, utóbbiban a hölgyeknek 1100 forint lesz a mozijegy, a férfiaknak pedig 1300 Ft.

Nyíregyházán a Szindbád VIP moziban külön erre az alkalomra a Vegyél el című filmet vetítik svédasztalos fogadással egybekötve, a vacsora 18:15-kor, a filmvetítés 19 órakor kezdődik. A jegyár 7 900 Ft.

Kecskeméten az Otthon Moziban Vakrandi néven meglepetés filmmel várják a látogatókat, amelynek kezdete 18 órakor lesz.

Budapesten, a Sugár Moziban minden jegyet váltó hölgy a mozijegye mellé egy mozikupont kap, amelyet egy másik előadáson használhat fel.

Miskolcon, az Uránia-Béke Art Moziban a Beugró a paradicsomba című filmalkotást vetítik este 7 órakor, a vetítés ingyenes.

Budapesten a Cirkó-Gejzír Moziban egy különleges közönségtalálkozó lesz a Rigó, rigó, szederinda című filmmel, amely egy középkorú grúz nő történetét meséli el. A mozi vendégei a film rendezője és a magyar származású operatőre, Pákozdi Ágnes lesznek.

Székesfehérváron páros ajándékjegyeket kínálnak 2500 forintért, amelyet tetszőleges 2D filmre felhasználható. Ez alkalmas lehet nőnapra ajándékként.

Szentendrén a P’art Moziban ezen a napon a Smoke Sauna Sisterhood című filmet vetítik 18:15-kor és ezzel a filmmel tisztelegnek a nők előtt.

A legtöbb moziban vetítenek olyan filmalkotást, amelynek női főszereplője van vagy kiemelkedő női személyeket mutatnak be valós események alapján.

Utoljára frissítve: 2024. március 07. csütörtök 16:21