Monday’s Originals és Late Night Happy Hour

2023. március 24. péntek | Írta: Forgács Balázs
Az Etele Cinema két akcióval is vár március 27-től. A Monday’s Originals azoknak a nézőknek kínál kedvezőbb mozizást, akik szinkron helyett inkább a színészek eredeti hangján szeretik nézni a mozifilmeket, nekik minden hétfőn ezek a filmek 1490 forintos jegyáron látogathatók. Ráadásul ezeken a napokon megnövelt eredeti nyelvű felirat nélküli és feliratos filmeket is műsorra tűznek. Az akció a prémium előadásokra nem vonatkozik.
A Late Night Happy Hour minden látogatónak hétfőtől csütörtökig és 21 órától vetített Comfort előadásra 1490 forintos jegyárat kínál az Etele Cinema. A kedvezmény ebben az esetben sem érvényes a prémium előadásokra.
Ezen kívül fontos akció, hogy március 23-24-25-26-án az Etele Pláza applikációban található kuponnal vagy az infobarból elvehető kedvezményfüzetben lévő kuponnal kedvezményes lehetőségek közül választhatunk. A két egy váltása esetén a második mozijegyet ingyen adja a mozi, valamint a második közepes popcorn menüért sem kell fizetnünk, ha kettőt vásárolnánk.
Utoljára frissítve: 2023. április 01. szombat 07:40