Megújult a Pólus Mozi 6-os terme

2020. február 27. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A Pólus Center multiplexe a 2017-es tulajdonosváltást követően lassú ütemű, de folyamatos és látványos megújuláson megy keresztül. 2017 augusztusában, szinte rekordidő alatt használt, de jó állapotú mozifotelekkel szerelték fel a termeket, illetve bérelt vetítőgépekkel nyitották meg a mozit.
Pár hónap múlva megnyitott a legnagyobb terem is, itt már új, spanyol fotelülésekkel és 7.1-es hanggal, 2018-ban lecserélték a vetítőrendszer nagy részét, a nagyobb termek 4K-s vetítőgépeket kaptak. 2019-ben megújult az előcsarnok, teljesen új dizájnt és új szőnyegburkolatot kapott, a termeket jelző szám- és névtáblák világító, gravírozott kijelzésűek lettek. Két terem támogató elnevezést kapott. Még ez év májusában az 1-es, júliusban a 3-as termek székcseréjét végezték el, szintén vadonatúj spanyol fotelülésekkel.
Idén a 6-os terem nézőtere újult meg, elegáns, szürke fotelüléseket szereltek fel, a hátsó sorokban páros fotelekkel, amelyeknek egyszerre hajtható le az ülőrésze, nem a kartámaszt kell felhajtani, mint más mozik esetében. A vászon előtti függönyt is lecserélték.
A felújítás folytatódni fog, hamarosan a 2-es és az 4-es, Origó teremben is elvégzik a székcserét.
 
fotók: Kószó János
Utoljára frissítve: 2020. március 12. csütörtök 11:17