Megújúlt a Cinema City VIP

2018. február 13. kedd | Írta: Forgács Balázs
Kevesebb mint egy hónap leforgása alatt újult meg a Cinema City Arénában találhat VIP mozi.
Buda Andrea elmondta, az Aréna Mozi 1 milliárd forintos megújulásának részeképpen -az IMAX és a többi terem szék és kárpitcseréje után- a VIP részleg új designja is a Cinema City / Cineworld arculatának megfelelően lett kialakítva.
Az eddig büfé pult megszüntetésre került, ebből adódóan -az alkoholok kivételével- teljesen önkiszolgáló lett. A legfőbb újdonság, hogy a svédasztal ételei mind helyben készülnek az újonnan kialakított konyhában, a mozi chefjének ötletei alapján. Az ételek idény jellegűek így 3-6 havonta a teljes kínálat megújul, valamint bizonyos alkalmakra tematikus ételek is készülnek az állandó kínálat mellé. Emellé tervezik, hogy kiegészítő programként a mozihálózat olasz séfje főzőiskolát is tart, mely során lerántja a leplet konyhájának bizonyos titkairól. Az előtér designjának változásán kívül a termek foteljai/székei is le lettek cserélve, melyek a korábbiakhoz képest kényelmesebbek. Az új foteleknek jobb karfáin külön kisasztalok vannak, a bal oldali karfákba pedig a pohártartók lettek besüllyesztve.
A jegyek ára is módosult: a korlátlan fogyasztással a 2D jegyek 5.490 Ft-ba, a 3D jegyek 5.970 Ft-ba kerülnek. A Cinema City nem állítja le magyarországi beruházásait ezután sem, a következő esemény a debreceni 4Dx terem nyitása lesz március 15-én és még az idén az Arénában 2, az Alleeban pedig 1 Dolby Atmos terem kialakítás lesz.
Utoljára frissítve: 2018. március 22. csütörtök 14:51