Megújul a Kultik mozihálózat weboldal rendszere

2019. október 05. szombat | Írta: Forgács Balázs
Teljesen megújult weboldallal, és jegyvásárlási rendszerrel várja nézőit a hét elejétől a Kultik Mozihálózat. Szeptember utolsó napján nem nyitott ki egyetlen saját üzemeltetésű KULTIK mozi sem (a zárva tartás a KULTIK Partner mozikra nem vonatkozott). A zárva tartás oka, hogy a KULTIK mozik weboldalai és ezzel együtt jegyfoglalási rendszerük teljesen megújult, az átállás idején a mozik többek közt jegyeket sem tudtak kiadni. Keddtől azonban folyamatosan nyitottak ki a KULTIK Mozik.
A KULTIK Magyarország második legnagyobb mozihálózata, 10 saját üzemeltetésű mozijának (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, KultikSkyCinema, Kultik Szentes, Kultik Vásárhely) készített új weboldalt. Az új honlapon több tartalom, mobileszköz barát jegyvásárlási funkció, jelmagyarázat, büfétartalom, árvaszékkezelés (foglalásnál nem engedi a rendszer, hogy egy széket kihagyjanak a foglalók – szerk.) is elérhető. Ezzel együtt a mozikban gyorsabb beengedést is remélnek a készítők.
A KULTIK új honlapját az a Zalaszám Informatika vállalkozás fejlesztette, mely több mint 4 évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött, többek között közigazgatási szerveknek, és számos magánvállalkozásnak fejlesztett terméket. 
A weboldal mellett, hamarosan megújul a KULTIK Törzsvásárló programja is, mely a reményeik szerint még gyorsabb, és izgalmasabb lesz. 
A fejlesztés második ütemében elkészül a KULTIK saját weboldala is, számos új tartalommal. A későbbiekben pedig többek közt elérhető lesz a mozik idegen nyelvű weboldala is. 
Utoljára frissítve: 2019. október 22. kedd 14:21