Megszűnik a Budapest Film klubkártya

2021. december 28. kedd | Írta: Forgács Balázs
Már tavaly döntés született arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat által üzemeltetett mozikban használható feltöltős kedvezményre jogosító chipkártya kivezetésre kerül és emiatt 2020. júniusától már nem lehetett feltölteni őket és a kivezetés dátuma 2020 december 31 volt, ám a lezárás közbeszólt és 2021. december 31-re változott a dátum.
A klubkártyák lényege, hogy a Corvin, Művész, Puskin, Kino Café, Toldi és Tabán mozikban a teljes árú jegyek árából 20%-kal kedvezményesebben mozizhatunk, valamint ezen mozik büféiben (kivéve Kino Café, Toldi) 5% kedvezménnyel vásárolhatunk a kártyán lévő összeg erejéig, amelyet 10 000, 20 000, 30 000 Ft-os összegekkel lehetett feltölteni. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a maradványösszegekkel rendelkező kártyákat mozijegyre be lehet váltani, azonban a kártyák ekkor bevonásra kerülnek.
A klubkártyát az úgynevezett és tervben lévő Budapest Loyality kártya fogja váltani, amely a mozin kívül más üzletekben is kedvezményt nyújt majd. Azonban ennek a terve és megvalósításának hajlandósága a homályba vész. A mozizók oldaláról úgy érezhetik, hogy egy jól működő, feleslegesen szétvert rendszert engednek el és helyébe nem érkezik meg pótlásként a helyettesítő megoldás, amely sok családnak jelenteni könnyed kikapcsolódást.
Utoljára frissítve: 2022. január 25. kedd 22:12