Megnyit a megújult Pólus Mozi

2017. augusztus 02. szerda | Írta: Forgács Balázs
Csütörtökön, azaz augusztus 3-án megnyitja kapuit a budapesti Pólus Mozi. A mozi új vezetése célul tűzte ki, hogy a korábbi színvonalat képviselve egy családias műsorstruktúrájú mozit indít útjára és jobbnál jobb filmeket hoz a közönség számára, ahol a kisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálja majd a magának való filmalkotást.
Az új üzemeltetőnek nem ment zökkenőmentesen az átvétel, hiszen a néhány napos zárvatartást végül bő egy hónapos üzemszünetet követően tudta csak a mozit hadrendbe állítani. Az indulásakor 5 teremben vetítenek majd és szeptemberben várható a hatodik terem átadása. A termekbe újszerű üléseket szereltek be, a 4-es és 6-os teremben megjelentek a páros ülések, amelyek a szerelmes pároknak kedveznek az intimebb mozizás érdekében. A jegyár magasabb lesz az eddigiekhez képest, de a konkurenciáktól még így is elmarad.
Újdonság, hogy most már az interneten is megvásárolhatók lettek a jegyek, ezért nem kell félórával az előadás megkezdése előtt átvenni a foglalásunkat, elegendő pár perccel az előadás előtt a visszaigazoló kód ellenében átvenni azt.
Utoljára frissítve: 2017. augusztus 24. csütörtök 11:52