Megnyílt a Sió Mozi 3-as terme

2019. június 15. szombat | Írta: Forgács Balázs
A Sió Mozi látogatói mától vehetik birtokba a Sió Mozi új üdvöskéjét, a 3-as mozitermet, amely mindössze 62+2 férőhelyes, de segítségével tovább műsoron tarthatók régebbi és még érdeklődésre számító filmalkotások, illetve egy filmből, akár feliratos verziót is vetíteni tudnak és olyan rétegeknek is kedvezni tudnak, akik a független filmek szerelmesei, de idáig kevés lehetőséget biztosított számukra a siófoki mozi.
A moziterem a az előtér mellett nyílik és 62 piros fotelülés van bent, plusz 2 kerekesszéknek kialakított hely is található a nézőtéren. A gépházban egy Christie CP2308-as vetítőgép gondoskodik a vetített kép tökéletességéről. Ebben a teremben kizárólag 2D tartalmak láthatók, a filmek felbontása minden esetben 2K.
A nyári forgalomban szinte 100%-ban telített mozinak bár növekedett a kapacitása, a forgalom így is teltházas lesz idén is. A választékosabb műsor és a filmek különféle formátumai (3D, 2D, feliratos), valamint a főszezonon túli lehetőségek (filmklubok, artfilmek), sokkal nagyobb mozgásteret kínál a mozi üzemeltetőjének a műsorszerkesztésben.
 
[fotók: Kószó János (terem), Sió Mozi facebook (vetítő), Mester György (előtér)]
Utoljára frissítve: 2019. július 09. kedd 14:02