Megnyílik az utolsó terem is Kaposváron

2018. augusztus 31. péntek | Írta: Forgács Balázs
Mint ismeretes, a Cinema City mozihálózat a nyár közepén kivonult a somogyi megyeszékhelyről és augusztus 18-án 2 teremmel nyitott meg újra a Kultik hálózat tagjaként. Egy héttel később a legkisebb teremben is elindultak a vetítések, ma pedig a legnagyobb, a Christie Vive Audio hangrendszerrel felszerelt terem is elkészül.
A leggyorsabb látogatók, akik játszanak a mozi játékán, ott lehetnek az este 8 órakor kezdődő Jurassic World – Bukott birodalom című film különleges sajtóvetítésén, ahol két ismert videobloggerrel Apple Pie-al és Top Moviess-sal együtt 1000 forintos jegyáron tekinthetik meg a filmet. Ezt követően pedig Nyitott vetítőterem éjszakája programon bárki betekintést nyerhet a vetítőgépek világába és kérdéseket tehet fel a gépkezelőknek.
Ezzel, ahogyan az új üzemeltető ígérte, augusztusban átadta a mozit. Kisebb munkák még hátravannak, de a mozi üzemében már nem akadályozó tényezők. A Christie Vive Audio teremben a továbbiakban a Jurassic World – Bukott birodalom 3D, a Mamma Mia – Sose hagyjuk ABBA és a Mission Impossible: Utóhatás 3D lesz műsoron.
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 10. hétfő 12:59