Megnyílik a második magyar CinemaPINK

2018. február 08. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Budán a Mom Park Bevásárlóközpontban hónapok óta nagy a készülődés a mozi megnyitása körül, az aprólékos munkával átépült exkluzív multiplex páratlan a magyar mozik sorában nem csak az extra kényelem, hanem a kiegészítő szórakoztató egység miatt is, mint a több pályás bowling. Pénteken pedig már elérhetővé válik a honlapon az online jegyfoglalás funkció is az üzemeltető ígérete szerint.
Február 8-án, azaz ma délelőtt nyílnak meg a kapuk az ország egyetlen kizárólag VIP mozijában, ahol a foteltávolság 120 cm, több mint duplája a normál mozikénak és minden fotelhez egy lábtartó bőrpuff is tartozik, emellett az elengedhetetlen Dolby Atmos hangrendszer párosul, ha annak megfelelő tartalom érkezik. A korábbi évekhez hasonlóan az eredeti nyelvű és feliratos filmeké lesz a főszerep, de elvétve lesznek szinkronos filmek is és egyes magyar filmek, angol felirattal lesznek láthatók. A hálózat Mammutban nyílt első mozijához képest egy átgondoltabb és letisztult képet ad, minden olyan, amilyennek lennie kell, bár az ára sokkal magasabb egy átlag budapesti moziéhoz képest, a kényelem mindenért kárpótolhat.
A jegyárak a következők: 2D – 2350 Ft, kedvezményesen 1850 Ft, 3D - 2450 Ft, kedvezménnyel 1950 Ft. Szemüveg ára: 250 Ft. Az első vetítések 11 órakor kezdődnek, az utolsó kör este 21:30-22:30 között indul. Az autókkal érkezők 3 órán át ingyenesen parkolhatnak.
 
(fotók: CINEMApink Magyarország facebook oldala)
Utoljára frissítve: 2018. március 14. szerda 21:52