Mától élesedik Szentes 2. moziterme

2018. június 29. péntek | Írta: Forgács Balázs
Sok-sok előkészítő munka eredményeképpen a mai naptól üzemel az Őze Lajos Filmszínház második moziterme, az átadó ünnepségre július 18-án kerül sor. A mozi oly mértékű forgalmat generál, hogy igény mutatkozott egy másik terem létrehozására is. Nem utolsó sorban pedig változatosabb filmkínálatot tesz lehetővé és hosszú távú együttműködést kínál Szentes városának az üzemeltető.
A 71 fős nézőteret a nagyterem vászon mögötti részen alakították ki, a fotelülések pedig a másik új ülőbútoraival azonosak. A kisterem Dolby Digital hangrendszerű, CP750-es hangprocesszorral vezérelt végfokerősítők a JBL hangsugárzók hangerősségét szabályozzák. A képi erőforrásért egy Christie CP2215-ös vetítőgép felel, amely saját szerverrel rendelkezik.
Az első vetítésre 29-én 14:15-kor kerül sor a Gombos Jim és Lukács, a masiniszta című filmmel, majd folytatódig a Jurassic World: Bukott birodalom, a Kszi Simon és a Felelsz vagy mersz című filmalkotásokkal. A jegyárak változatlanok (Teljes árú 1400Ft, kedvezményes 1200Ft) maradnak.
 
(fotók: Kószó János)
Utoljára frissítve: 2018. július 28. szombat 13:00