Második moziterem Kiskunhalason

2021. október 22. péntek | Írta: Forgács Balázs
Nyolcvan fős kettes terem ma nyitotta meg kapuit a Gyilkos Halloween horror és a Hibás Ron című animációs filmmel, valamint holnap a James Bond film és az Addams Family 2 is abban a teremben lesz látható.
A bővítés régóta napirenden volt, a vetítőgépházat és a nézőteret Halas Tv egyik stúdiójából alakították ki. A mozi előtere és a kávézó közötti mosdófolyosóból nyílik az átjáró, a másik épületrészbe, ahol a vetítések vannak. A terem 7.1 hangrendszerrel, ezüstvászonnal rendelkezik, a nézőtéren pedig jó állapotú fejtámla nélküli, pohártartós mozifotelek helyezkednek el. Ebben a teremben kizárólag 2D-ben fognak vetíteni. Épül egy 38 fős kamaraterem is a 2-es terem mögött, amely várhatóan novemberben készül majd el és főleg a magasabb művészeti értékrendet képviselő filmalkotásokat, a sikerfilmek feliratos változatát tűzik majd műsorra, illetve a kifutó, de még minimális érdeklődésű filmeket adják majd. A 2-es teremben egyébként Magyarország első vidéki vetítőgépe vetít, amely a szegedi Belvárosi Moziból származik.
A jegyárak maradnak a mostaniak, az üzemeltető egyelőre nem kíván emelni rajtuk. A filmszínház közösségi oldalán mozinévötleteket várnak a közönségtől, ezekből választják majd ki a megfelelőt.
Utoljára frissítve: 2021. november 09. kedd 08:34