Más mozik is kedvezményeznek

2012. október 11. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A Cinema City Filmünnepre úgy látszik más mozik is felkészültek, így városon belül a Sugár Mozi kedveskedik 50%-os jegyárral bizonyos filmekre, régebbi filmeket vetít jelentős kedvezménnyel a Pólus Mozi és a Mi Mozink Lurdy, vidéken pl. a Cinema Nagykanizsa.

A Sugár Mozi kuponok formájában nyújt kedvezményes mozizást 2 személy részére, ha a moziban előzőleg vásárolt mozijegy mellé kapott bilétákat beváltják. A kedvezményben ezen a héten a következő alkotásokat lehet megtekinteni: Elrabolva 2., A boldogság sosem jár egyedül, Tüskevár, A Bourne hagyaték, Looper – A jövő gyilkosa és a The Expendables 2. – A feláldozhatók 2.
A Pólus Mozi a Másnaposok 2., Alkonyat – Hajnalhasadás 1.rész, A gondozoo és a Karácsony Artúr című filmeket tűzte műsorára 725 forintos kedvezménnyel.
A Mi Mozink Lurdy a Csizmás, a kandúr és a Madagaszkár 3. animációs filmekkel kedveskedik közönségének 500 forintos áron.
A Cinema Nagykanizsa október 25-ig egy egyedülálló akcióval rukkolt elő a hónap elején: aki a mozi oldalán található kupont kinyomtatja és a moziban jegyvásárláskor felmutatja, az partnerével egy jegy áráért ülhet be egy filmre, az ajánlat 2D és 3D-re egyaránt vonatkozik.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:32