Maraton és nyitás

2012. október 17. szerda | Írta: Forgács Balázs
Tizennyolcadikán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a soproni Elit Mozi, amelyben ekkor kezdődik a mozi maraton is. Az elmúlt 2 hónapban többek között digitális vetítővel, Xpand 3D rendszerrel és Dolby Digital hangminőséggel gazdagodott. Megújult a mozi belseje is: szék-, vászon- és aljzatcsere, szigetelési, valamint elektromos munkák történtek. Új lett a terem előtere és a külső homlokzat is új köntöst kapott. A nyárvégi maratonra elkészült Huszárik teremmel együtt mára egy kész, minden igényt kielégítő filmpalota várja a nagyérdeműt, ezen kívül pedig magas szintű szolgáltatásként wi-fi elérést is biztosít számukra.

 

A maratoni mozizás pénteken délelőtt 12:30-kor kezdődik a Hotel Transylvania 3D-vel és szerdán 21:15-kor a Looper – A jövő gyilkosa című sci-fi-vel fejeződik be. Minden film 790 forintos áron látogatható, köztük 3D filmek (A kaptár – Megtorlás, Lorax, stb) és eddig a soproni nézők előtt nem vetített nagy stúdiók alkotásai (pl. Vadállatok) és művész remekek (Lazhar tanár úr, A szerelem három évig tart, stb) is. CIBEZZ bankkártyával mozizók 50% kedvezményt kapnak, ha kártyájukat felmutatják a jegy vásárlásakor.
Október 25-től normál műsorrendben indulnak a vetítések. Sőt, különlegesség is tarkítja majd a kínálatot, 26-án ötletesen 0:07-kor kezdődő James Bond – Skyfall című filmet lehet megtekinteni. A jegyárak emelkedtek, viszont még így is jóval alulmaradnak a plázában alkalmazottól. Egy 2D előadásra 1090,-, 3D-re 1190 forintot kell fizetni teljes áron, a kedvezményes ár 200 forinttal kerül kevesebbe, amit a gyermekek, diákok és a törzsvendégek vehetnek igénybe, utóbbiak egy évre névre szóló, 1000 forint értékű éves kártyával. Évi 10 mozizás alkalmával már megéri az elitesek táborához tartozni. Az erkélyre 200 forinttal kerül többe a helyár mindegyik kategóriában.
Az újonnan beszerzett vetítő Christie CP2210, de megmaradt az analóg gép is, az itt alkalmazott térhatású struktúra az Xpand 3D lett, a Dolby Digital hangrendszert 20 db JBL hangsugárzó teszi igazán élvezhetővé, a székeket használtan, de kifogástalan állapotban vásárolta az Elit Mozi csapata és szállította az ország másik szegletéből a Hűség városába! A kis teremben projektoros előadások színhelye bly-ray és dvd vetítésekkel várják az art kedvelőket.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:32