Ma nyitja meg kapuit a Gobuda Mozi

2022. június 30. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Ma van a nulladik nap a megújult Gobuda bevásárlóközpont multiplex mozijában. Nem csak a pláza lett kívül-belül új, de a mozi üzemeltetője is más lett, a Mi Mozink mellett versenybe szállt a Pólus Mozit és a Cinema Mom mozit is üzemeltető Pannónia Movie Kft. is, végül ők lettek a befutók.
A teljes nyitásra július 1-én kerül sor, ám már ma kipróbálható lesz ingyenes előadások keretében a 6 moziteremből 5-ben számos régebbi. Régebbi animációs és kalandfilmek, valamint koncertfilmek 17 órától lesznek láthatók, amelyekre érdemes előre foglalni, mert várhatóan teltházas előadások lesznek. A repertoárban pedig találkozhatunk Shrekkel, Gruval és E.T.-vel, Indiana Jones-szal, a Múmiával, utazhatunk Vissza a jövőbe, koncertezhetünk Pink Floyddal, a Depeche Mode-dal, a Metallica-val vagy Queen-nel a budapesti koncertjükön.
Péntektől viszont mind a 6 terem kinyit és olyan filmek lesznek műsoron, mint a Minyonok legújabb része, a Lightyear, a Top Gun – Maverick, Elvis vagy a Jurassic World: Világuralom. A jegyárak a következőképpen alakulnak: teljes árú jegyet 2290 forintért válthatunk, kedvezményesen ugyanez 1830 Ft-ba kerül, erre a 14 éven aluli gyermekek, a diák, a nyugdíjas, a pedagógus és a fogyatékkal élő személy jogosult, családi kedvezmény 2 felnőtt és kettő 14 éven aluli gyermek vagy 1 felnőtt és három 14 éven aluli gyermek esetében 6900 Ft 2D és 3D filmek esetén is. A 3D szemüvegek 490 forintba kerülnek. Bábszínház 1800 forint, koncertfilm 2800 Ft-be kerül majd.
 
terem fotó: Kószó János, előtérfotó: Horváth Koppány
Utoljára frissítve: 2022. július 12. kedd 16:59