Kuponnapok, Oscar®-napok

2023. március 12. vasárnap | Írta: Forgács Balázs
Ezen a hétvégén kuponnapokat tart a Sugár Mozi, a mainapon pedig Oscar®-díj jelölt filmeket vetítenek a Művész Art Moziban és Szegeden is. Ezene a hétvégén, valamint 15-én a csepeli moziban vannak akciós napok bizonyos filmek esetében. Március utolsó hétvégéjén pedig az Etelében lesz kuponnapos akciós mozi, érdemes ezeket a napokat kihasználni, főleg azoknak a fanatikus mozinézőknek, akik gyakran néznek mozikban filmeket.
A Sugár Üzletközpont március 10 és 12 között tartja márciusi kuponnapok nevű akcióját, ahol az információs pultnál, valamint online letöltve és az applikáción keresztül érvényesíthetjük különféle üzletekben a 10-20-30%-os kedvezményeket, egyes helyszíneken, akár 60% árengedményt is bezsebelhetünk. A Sugár Moziban 20%-kal olcsóbban mozizhatunk, amellyel 2450 Ft helyett, 1890 forintot fizethetünk egy jegyért egész hétvégén, a premierfilmeket is beleértve. A kedvezmény érvényesítéshez a kuponokat kell beváltani, egy szelvényen egy mozikupon van. Plusz, aki megtippeli a mozi facebook oldalán az Oscar®-díjazottakat, mozijegy kupont nyerhet.
A Művész Art Moziban, valamint a szegedi Belvárosi Moziban a mai napon Oscar®-díjra jelölt filmeket vetítenek, a díjkiosztó hajnalban kezdődik, amelyet Szegeden élőben közvetítenek. Mindkét helyen premier előtt látható A Csendes lány, de újra vásznon lesz az Elvis, a Minden, mindenhol, mindenkor, a közelmúltban bemutatott A bálna és a Sziget szellemei is. A műsorprogram a mozik weboldalain található, a filmek normál jegyáron láthatók.
A Kultik Csepel moziban az "A" betűvel jelzett filmek esetében március 11-12-én és 15-én 1000 forintért lehet megtekinteni többek között a Fortune hadműveletet, az Avatar 2-t, valamint a Múmiák kivételével a legtöbb gyerekfilmet.
Az Etele Pláza március 23 és 26 között kuponnapokat tart. Kuponfüzeteket az Infobarban és applikáción keresztül is elérhetjük. Az Etele Cinema moziban 2 teljes árú jegy vásárlása esetén a másodikat ingyenesen adják, 2 db közepes popcorn menü vásárlása esetén a másodikat ingyenesen kapjuk meg. A kedvezmény a premier filmekre és a prémium jegyekre nem érvényes.
Utoljára frissítve: 2023. március 22. szerda 08:38