Kismama mozi a Kinoban

2012. szeptember 25. kedd | Írta: Forgács Balázs
Szeptember 20-án indult útjára Magyarországon először babás mozi. Nyugat-Európában már sikeresen működő szolgáltatás, hogy a kismamáknak is kedveznek olyan vetítésekkel, ahol nem okoz problémát, ha a pici újszülött ott táplálkozik vagy gőgicsél a széksorok között.

Amit a mozi nyújt a jó filmeken kívül: bababarát hangerő, félhomály a teremben vetítés alatt, babakocsi megőrző, pelenkázó asztal és bébiétel melegítő. Ezen kívül a jövőben minden felmerülő igényt lehetőségeihez mérten megpróbál teljesíteni a működtető.
A heti alkalmak, csütörtökönként délelőtt 11 órakor vannak, olyan műalkotásokkal találkozhatnak, amelyekben nincsenek túlságosan zavaró, ijesztő hangeffektek és a megszokottól halkabb is a vetítés, de mindez a feliratozásban nem zavaró tényező. A műsorok főleg 12 és 16 éven felülieknek szóló, tehát teljes mértékben felnőtt közönségnek szánt romantikus filmek és vígjátékok.
A vetítések 1 év alatti babákkal látogathatók és egy gyermekkel maximum kettő felnőtt vehet részt. A jegyár 800 Ft/fő, de a kisbabák részére ezt természetesen nem kell megfizetni.
A baba-mama mozival egy időben indítják útjára a hétvégi matinévetítéseket is, amelyeken az elmúlt időszak korhatár nélküli és 6-os korhatárral megjelent alkotásait fogják vetíteni, a jegy ezekre egységesen 700 forint lesz. Minden szombaton 11 órára várják a gyermekeket és a velük érkező családokat is.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:34