Két hétre bezár a Corvin

2023. augusztus 04. péntek | Írta: Forgács Balázs
Átalakítási munkálatok miatt augusztus 3 és 16 között zárva lesznek a Corvin Mozi kapui. A két hétben olyan munkálatokat tartanak, amelyek miatt nem lehet majd vetítéseket tartani, jegyeket értékesíteni kizárólag online.

A jegypénztárakat visszaalakítják a 2016 előtti állapotra, újra a bejáratnál két oldalon lesznek a pénztárablakok, a jelenlegi pénztárak elbontásra kerülnek. A Korda terem előtti falazatot kibontják, itt a 2014 előtti állapotra visszaállítva. Emellett megújulnak a mosdók.

Bár az átalakítás nem túl ideális időpontban történik, mert a legnagyobb nézettségű filmek (Barbie, Oppenheimer) most kerültek a mozikba, ráadásul a nyári szezonbérlet időszaka szeptember 3-ig érvényes, azoknak, akik megvásárolták ezeket a bérleteket, ezzel a korlátozással szembe kell nézniük, ám ezt a képet némileg árnyalja, hogy a Toldi és a Puskin mozik hétfői és keddi üzemszünetei feloldásra kerülnek a Corvin zárvatartása alatt.

A lezárással párhuzamosan megnyílik a Városháza Kertmozi, amely egy már-már szokásos eleme a nyáresti kikapcsolódásnak Budapesten. A vetítéseket augusztus 31-ig minden este 20:30-kor kezdik és a belépőjegy 2300 forintba kerül. A kulturális szempontból kimagasló művészeti értékkel rendelkező filmek mellett populárisabb feliratos és szinkronos előadások is tarkítják a műsort.

Utoljára frissítve: 2023. augusztus 04. péntek 13:58