Kedvező nyári ajánlatok a Sugár Moziban

2022. július 29. péntek | Írta: Forgács Balázs
A Sugár Mozi igyekszik a legkülönfélébb módokon moziba invitálni a látogatókat, a normál jegyárakon felül viszonylag sűrűn van moziünnep és mozimánia sorozat, amikor sokkal kedvezőbben mozizhatunk néhány hónappal ezelőtti filmekkel. De több filmklub is rendszeres filmvetítésekkel várja a díjnyertes filmek szerelmeseit és a nyugdíjasokat is. Idén nyáron pedig még több nyereményjáték és akció vár.
A nyári premierek jegyváltásakor a pénztárban kérhető nyári gyűjtőfüzetben lehet pecséteket szerezni, 1 jegy vásárlásakor 1 db pecsétnyomat ját, 4 lenyomat megszerzése után mozikupont kapunk. Ezen kívül egy Samsung tabletet lehet nyerni, ha nyereményszelvényt kitöltve a gyűjtőládába dobjuk. Az akció augusztus 31-ig tart.
A Sugár Mozi applikációban büfékupont lehet aktiválni július 31-ig bármilyen meghatározott csokit 30% kedvezménnyel vehetünk meg.
A vakáció alatt minden kedden minden diákjegy mellé egy újabb mozijegyet adnak ajándékba.
Hétfőnként minden jégkása 25%-kal olcsóbb, 790 Ft helyett csak 590 Ft. Az akció a készlet erejéig él.
Telekomos vendégek 2 jegy erejéig egész nyáron hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg mozijegyeiket. Csak a személyes jegyváltás esetén érvényesíthető ez a kedvezmény és más kedvezménnyel nem vonható össze.
A DC Szuperállatok ligája rajzversenyt hirdetnek a 10 éven aluli gyermekek részére, a július 27 és augusztus 3 között a meséből kell lerajzolni a kedvenc szereplőjét, a rajzokat a meghatározott adatokkal a mozi pénztárában kell leadni. A sorsoláson a filmhez kapcsolódó filmes ajándéktárgyat lehet nyerni.
Utoljára frissítve: 2022. augusztus 06. szombat 18:22