Karácsonyi műsorrend

2022. december 23. péntek | Írta: Forgács Balázs
Szinte minden december 24-én különleges műsorrend várja a közönséget a magyar mozikban, hiszen a mozi dolgozóinak is haza kell érniük a családjaikkal ünnepelni és a forgalom sem lenne az igazi. Ezért jóval korábban zárnak vagy éppen ki sem nyitnak. Több mozi a családoknak segít azzal, hogy amíg a gyerekek moziznak, addig a fenyőfát kényelmesen feldíszítik, az ajándékok bekerülnek a fa alá, megsül a bejgli és a karácsonyi vacsora is elkészül.
A Cinema City szenteste 14 órakor indítja utolsó vetítéseit, 25-én pedig délben az elsőt. Egyúttal felhívják a figyelmet, hogy a téli szünetben minden nap 10 órától tartanak nyitva a mozik (leszámítva 25-ét). ”Míg az angyalok szorgoskodnak, mozizz a Kultikban!” szlogennel bátorít a Kultik mozihálózat a gondtalan karácsonyi készülődésre, amíg a gyerekek figyelmét leköti a nagy vásznon pergő események sorozata, addig a szülők gondtalanul tudnak készülni a meglepetésre. A Kultik ezen felül különleges akcióval is készül, akik 24-25-én karácsonyi pulcsiban moziznak, azok valódi mozis meglepetésben részesülnek. A mozik többsége legalább egy vetítést nyújt ezen a napon, a többség 14 és 16 óra között fejezi be az utolsó előadással, azonban Szigetszentmiklóson 18 órakor, Budapesten a Cirkó-Gejzír moziban 18:30, 18:45 és 19 órakor, az Etelében 17 órakor is tartanak vetítéseket.
Szenteste napján a szünetelő mozikon kívül NEM lesz vetítés: 
Vidéken: Bölcske, Bükfürdő, Debrecen Apolló, Dunaújváros, Gyenesdiás, Kecskemét Otthon, Kiskunhalas, Kisújszállás, Kisvárda, Martfű, Mátészalka, Mezőtúr, Miskolc Uránia-Béke, Mohács, Nagykanizsa, Nagykőrös, Nyergesújfalu, Nyíregyháza Krúdy, Paks, Pécs Kultik, Poroszló, Salgótarján, Sárvár, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Soltvadkert, Sopron Kultik, Szeged Belvárosi, Szeged Grand Café, Szentendre, Szentgotthárd, Tata, Visegrád mozijaiban.
Budapesten: Art+ Cinema, Cinema MOM, Corvin, Kino Café, Művész, Premier Kultcafé, Tabán, Toldi mozikban.
Utoljára frissítve: 2023. január 05. csütörtök 20:05