Június 3-án újraindul a Cinema City is

2021. június 02. szerda | Írta: Forgács Balázs
203 nap zárvatartás után a Magyarország legnagyobb mozihálózata összes mozijában kitárja kapuit. A biztonságra nagy hangsúlyt fektetve hazai és nemzetközi repertoárral várja a mozizni vágyó közönséget, mint pl. az Oscar-díjas Nomádok földje, a Lelki ismeretek vagy a limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.
Részletes műsort már május 30-án elérhetővé tették, júniusban pedig többek között a Hang nélkül 2., a Halálos iramban 9., Nyúl Péter – Nyúlcipő és a Szörnyella, valamint a Démonok között 3. és a Luca is terítékre kerül.
A mozi a biztonság megtartása mellett kézfertőtlenítőket helyez ki, valamint a termekben, előtéren és a mosdókban is nagyobb hangsúlyt fektetnek a takarításra. A tranzakciók között a jegyrendszer továbbra is kihagy majd egy helyet a nézőtéren, kivéve a 4Dx és a VIP termek esetén, mivel ott a távolság az ülések között amúgy is megvan. A munkatársak a büfében maszkot és kesztyűt használnak majd.
A mozit a kormányrendelet értelmében minden 18 év feletti védettségi igazolvánnyal vagy védettségi applikációval látogathatja, a 16-18 év közöttiek védettségi igazolvánnyal vagy applikációval, az oltatlanok viszont oltott felnőtt kíséretében ülhetnek be a nézőtérre, ahol viszont nem kötelező a maszkhasználat.
A szerkesztőség jelenti, hogy a mozik 98%-a megnyitott, a Cinema Cityvel egy időben nyit a kiskunfélegyházi és a gödöllői is, 4-én a soltvadkerti, 5-én a poroszlói mozik tárják ki kapuikat, ahol még várni kell a nyitásra: a gyenesdiási, kisvárdai, Premier Kultcafé – Budapest, komáromi, szentgotthárdi mozik.
Utoljára frissítve: 2021. június 10. csütörtök 15:32