Június 14-én és 15-én nyitnak a Kultik Terszok

2022. június 14. kedd | Írta: Forgács Balázs
Június 14-én a Köki tetején, 15-én a Corvin Pláza tetőteraszán nyílnak a Kultik Terasz mozijai, azaz ismét a csillagok alatt mozizhatunk. Budapest plázáinak tetején kényelmes babzsákokon, nyugágyakon és rendezői székeken. A kutyabarát mozik minden este 21 órakor kezdik filmjeiket és egy jegy 1500 forintba kerül.
A premier filmek mellett klasszikusokkal is találkozhatunk, mint pl. a Top Gun és a Top Gun Maverick, valamint a Harry Potter sorozat is levetítésre kerül. A Köki Teraszon pl. tematikus hetekkel készülnek majd, amelyekből az első a gyermekeké lesz, a filmvetítések mellett bábszínház és igazi nyári csemegék is lesznek. Filmfesztiválok, zenei különlegességek és közönségtalálkozók is színesítik a műsort, ezért érdemes figyelni a műsorprogramot.
A technikai megoldások hasonlóak lesznek, mint a plázamozikban találhatókkal. A Köki Teraszon pl. rgb-lézer vetítővel és Dolby Digital 5.1 hangrendszerrel várják a látogatókat, a Kultik Terasz moziban pedig az egyedülálló airscreen, felfújható vászonra vetítenek, amely pehelykönnyű, mégsem fogja elfújni a szél. Mindkét helyszínen az elengedhetetlen büfékínálat vár mindenkit, a pattogatott kukorica, szószos nachos, a különféle rostos és szénsavas üdítők és a vattacukor is a kínálat része.
Nem kell a moszkitóktól sem tartani, hiszen a sorok végén olyan speciális illóanyagot égetnek el a fáklyák, amely miatt a vérszívók támadásaitól is védettebbek leszünk. Hidegebb nyárestéken pedig ingyenes pokrócokat, plédeket kapunk.
Utoljára frissítve: 2022. július 06. szerda 17:32