Július elejéig kapható a korlátlan mozibérlet

2024. június 18. kedd | Írta: Forgács Balázs
A Pannónia Entertainment újra piacra dobja időszakosan megvásárolható mozibérleteit, amelyek korlátlan mozizást biztosítanak 5 budapesti moziba. A névre szóló mozibérleteket éves és féléves időszakra lehet megváltani 2D és 3D műsorrendi vetítésekre használhatók, azonban különleges, valamint emelt díjas előadásokra, pl. opera, balett, koncertfelvétel, felújított kultfilm és élő bábszínház előadásokra nem.

A Pólus Center Mozi, a Lurdy Mozi, a Gobuda Mozi, a Cinema Mom és az Art+ Cinema mozikba érvényes mozibérlet éves ára 55 000 Ft, a félévesé pedig 35 000 forintba kerül, az első használattól számítva egy-, illetve félévig érvényesek. Az ajánlat limitált számban július 7-ig él, egy személy több bérletet is válthat, illetve saját nevére, de akár ajándékba is. A 3D előadás esetén 3D szemüveget nem tartalmazza, azt külön meg kell venni, ha nincs a birtokunkban. A mozibérletek a kiválasztott moziban vehetők át.

Azoknak a látogatóknak érdemes megváltani, akik éves esetén legalább 20 alkalommal, féléves esetén legalább 12 alkalommal jönnek mozizni.

Utoljára frissítve: 2024. június 18. kedd 16:24