Jön a CinemaMOM

2021. augusztus 20. péntek | Írta: Forgács Balázs
A korábbi híresztelésekkel ellentétben a Mom Parkban nem szűnik meg a mozi. Viszont gyorsabb váltás lesz a régi és az új üzemeltető között, mint az ezt megelőzőnél tapasztalhattuk. Szinte csak egy átmeneti, néhány hetes leállás várható, kisebb átalakítások mellett. Várható nyitás koraősztől.
A 2017 óta a Pólus Mozit is üzemeltető Pannonia Movie Kft veszi át a Mom multiplexét, akik az eddigi vetítések mellé új tartalmakat, komoly- és rockkoncertfilmeket, digitálisan megújított klasszikusokat, filmklubokat, színi- és bábelőadásokat, opera és balett közvetítéseket, általános- és középiskoláknak tematikus vetítéseket szerveznek. Természetesen megmaradnak a feliratos és az eredeti nyelvű, felirat nélküli előadások is. Az új üzemeltetőhöz köthető a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is.
Az új menedzsment célul tűzte ki, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széleskörű és minőségi programkínálatával az eltérő korosztályú és érdeklődésű közönség számára nyújtson izgalmas szabadidős lehetőségeket.
Utoljára frissítve: 2021. szeptember 20. hétfő 07:26