Izgalmas vakáció a Sugárban

2024. június 22. szombat | Írta: Forgács Balázs
Érdemes a vakációt a Sugár Moziban tölteni, hiszen minden diák most duplán jár jól, illetve néhány mozizás alkalmával egy gyűjtő füzetben szerzett pontokkal értékes ajándékokkal lehetünk gazdagabbak.

Már június elején is ösztönzőleg hatott az apák napi akció, a kuponnapok, ahol az édességekre lehetett 50%-kal olcsóbban lecsapni, valamint azok, akik két jegyet vásároltak a múlt héten, egy harmadik ajándék jeggyel lettek gazdagabbak.

A nyáron minden hétfőn és kedden jegyet váltó diákok most egy másik mozijegyet is kapnak, amelyet egy másik időpontban válthatnak majd be. Az akció augusztus 27-ig tart. Ezen kívül, aki június 20 és szeptember 4 között jegyet vált, akár online, akár személyesen, a pultnál kihelyezett pontgyűjtő füzetbe kérheti a pecsétet a vásárolt jegyért cserébe. Négy pecsét összegyűjtése után a pontgyűjtő szelvényt, annak hátoldalán az adatokkal kitöltve egy gyűjtőládába kell dobni, amely a mozi előterében van elhelyezve. Nyeremények: Sugár VIP kártyák, páros mozijegyek és 5 db 15 000 Ft értékű hűségpont, a négy pecsétért ezen felül egy ajándék mozijegy kuponnal is megajándékoz a mozi. Sorsolás: szeptember 6.

Ezen felül azok a szerencsés játékosok, akik helyesen tippelik meg az EB győztest mozijegy kupont vagy VIP kártyát nyerhetnek. A tipplapon meg kell jelölnünk a szerintünk nyertes csapatot , adatainkat felírva ennek hátoldalára, szintén egy gyűjtőládába dobva vagy az ezt hirdető facebook poszt alá írva június 28-ig tehetjük meg. Sorsolás az eb döntő után lesz.

Utoljára frissítve: 2024. június 22. szombat 23:21