Irány a moziba be!

2021. július 15. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A mozizás újraindulását igyekszik népszerűsíteni július 15-21 között a Kultik Mozihálózat és partnerei az „Irány a moziba be!” szlogennel, ugyanis július 3-a óta már védettségi igazolvány nélkül is lehet mozizni, mégis naponta rengeteg kérdés érkezik a mozik elérhetőségein ezzel kapcsolatban.
A kampány arra is felhívja a figyelmet, hogy a mozik életében eltelt közel másfél év a szegmens legsötétebb időszaka volt a második világháború óta, de még akkor sem kellett a moziknak hónapokon át zárva tartaniuk. A korlátozások teljes feloldása óta az elmúlt 1-2 hétben szinte a normál kerékvágásba zökkent vissza a forgalom, ami a Marvel-sikerfilm bemutatója alapján nem is csoda. Az elmúlt másfél év filmtermését is bárki bepótolhatja, rövid időn belül rengeteg film érkezik a vásznakra, amely bőséges választékot teremt.
A kezdeményezéshez 21 mozi csatlakozott, az üzenet pedig az, hogy felhívják a mozirajongók figyelmét: rajtuk múlik a mozizás jövője, jöjjenek moziba, váltsanak jegyet és járuljanak hozzá, hogy a mozi a későbbiekben is fennmaradjon.
Utoljára frissítve: 2021. augusztus 05. csütörtök 10:43